"Вкусно и точка": У Москві відкрився замінник McDonald's (фото, відео)

У столиці РФ Москві біля станції метро "Пушкінська" в будівлі ресторану швидкого харчування McDonald's почав працювати новий заклад під назвою "Вкусно и точка". Перед відкриттям ресторану біля закладу була черга, людям роздавали накладні окуляри, кульки та стікери з бургерами. Про це повідомив Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

За його даними, на формі співробітників немає букв "M", проте на місцях, де не змогли позбутися нашивок західного бренду, повісили значки "Ті самі посмішки".

У заміннику McDonald's немає яскравих упаковок для картоплі й стаканчиків для напоїв - тепер упаковки просто білі. Примітно, що з соусами ніхто не морочився - на них просто чорним зафарбували старий логотип.

Кореспондент ТАСС повідомив, що в закладі меню таке ж, як і було в McDonald's, лише назви змінилися - з них прибрали частинку "Мак".

"У "Вкусно и точка" (в обід - Ред.) стали пускати перших відвідувачів. Всередині - натовпи тих, хто хоче вишневих пиріжків, журналістські камери, підлітки, які цілуються, і кондиціонер, який погано працює...", - наголошується на каналі.

Раніше ТАСС писало, що 12 червня у Москві та Московській області під новим брендом відкриються перші 14 ресторанів, в яких раніше знаходилися заклади мережі McDonald's.

Джерела агентства повідомляли, що після відкриття ресторанів McDonald's під новим брендом будуть збережені меню і штат старих закладів. Перший ресторан McDonald's в Росії відкрили ще до розпаду СРСР - у січні 1990 року. Всього у РФ було відкрито 850 закладів цієї мережі ресторанів.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...