Вмістилося усе необхідне: У Британії продається один з найменших будинків у світі (фото)

Незважаючи на досить скромні розміри, завдяки вдалому плануванню житло здається просторим.

У британському Лестері продається двоповерховий будинок, загальна площа якого становить 31,5 квадратних метрів, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє Kodustiil, це один з найменших будинків у Британії, ширина будівлі – 3,96 метрів і висота – 7,9 метрів. При цьому в будинку є дві спальні, ванна, вітальня, кухня. Також є і невеликий внутрішній двір. Незважаючи на досить скромні розміри, завдяки вдалому плануванню житло здається просторим.

Господар будинку, який купив свого часу його за 155 тисяч фунтів стерлінгів, після того, як привів житло до ладу, продає майже вдвічі дорожче – за 275 тисяч фунтів стерлінгів (309 тисяч євро).

Вартості цієї нерухомості додає те, що вона знаходиться в престижному районі Лестера. Побудували будинок у 1900 році. За словами маклера, який займається продажем будинку, такий варіант відмінно підійде одиноким людям і молодим сім'ям.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...