Водіїв чекають неприємності! В Україні дорожчає зимова гума: Скільки доведеться заплатити

Українським водіям в 2021 році за заміну літньої гуми на зимову доведеться заплатити на 15% дорожче, ніж в минулому році. Причин збільшення цін кілька, повідомляє UBR, передають Патріоти України.

У повідомленні говориться, що останнім часом каучук став дефіцитним матеріалами, ціна на нього виросла, і, як наслідок, подорожчали самі покришки. Крім того, виникли проблеми з поставками покришок з Китаю. При цьому вартість доставки китайських шин стала помітно більше.

Експерти також прогнозують, що попит на зимові шини перевищить пропозицію, причому як в бюджетному, так і в преміальному сегментах. В результаті ціни будуть збільшуватися.

Вже зараз колесо коштує від 1100 до 2700 гривень. Не будемо забувати, що потрібно також заплатити за заміну гуми.

Деякі експерти попереджають українських водіїв, що ті з них, хто буде тягнути з покупкою зимових шин до самого останнього моменту, сильно переплатять.

Нагадаємо нашим читачам, що гуму літню на зимову потрібно міняти, коли середньодобова температура повітря опустилася до 5-7 градусів тепла. Судячи за прогнозами синоптиків, така температура буде вже зовсім скоро.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...