"Воюет Путин, а платят пенсионеры и врачи": Скільки Росія витратила на "ЛДНР" за 5 років

Авантюри російської влади з окупацією території Грузії і України обійшлися російському бюджету в астрономічну суму в 140 млрд рублів.

У соціальних мережах спалахнув скандал після публікації даних, скільки саме коштує російському бюджету захоплення і утримання території України і Грузії, передають Патріоти України.

Стало відомо, що Москва витратила на утримання окупованих територій Абхазії, Південної Осетії, "Л / ДНР" і Придністров'я більше 140 млрд рублів. Всі гроші були витрачені безпосередньо з російського бюджету, тобто авантюри Путіна оплачував російський народ. Росіяни обурені і заявляють, що замість будівництва доріг і нормального житла, росіяни оплачують війни Путіна з сусідами.

Живучи в злиднях, росіяни змушені утримувати окуповану частину Донбасу, Південну Осетію і Абхазію, оскільки так вирішив Путін. "Покажіть це всім російським пенсіонерам, лікарям, вчителям та іншим бюджетникам, для яких "грошей немає". Всі обурюються якістю доріг, станом лікарень, шкіл. 20 мільйонам офіційних жебраків і 50-60% бідних, яким грошей вистачає тільки на одяг і їжу. Крим "їх"!" - пишуть у соціальних мережах.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...