Вперше за багато років: Промислові підприємства купуватимуть газ дешевше, ніж населення

Промисловий споживач зможе придбати газ за ціною 5990 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ та транспортування).

Цінові пропозиції на газ для промислових споживачів у квітні становитимуть від 5990 гривень за 1 тисячу кубометрів, що на 245,5 гривні нижче за актуальну ціну газу для населення. Про це повідомляється на сайті Нафтогазу, передають Патріоти України.

За даними компанії, за умови здійснення передоплати, відсутності боргів перед НАК та купівлі великих обсягів (понад 50 тис кубометрів), промисловий споживач зможе придбати газ за ціною 5990 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ та транспортування).

За умови придбання невеликих обсягів газу та оплати протягом чи після періоду поставки палива, ціна для промислового клієнта дорівнюватиме 6233 грн за 1 тис. кубометрів (без ПДВ та транспортування).

Це на 23,6% менше березневої ціни на умовах оплати протягом або після періоду поставки. Ціна на газ для населення встановлюється Кабінетом міністрів і, без ПДВ, витрат на транспортування та надбавки облгазів, дорівнює 6235,5 грн за 1 тис. кубометрів.

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...