Все більше українців купують електромобілі: Названо найпопулярніші моделі

Продажі автомобілів з електродвигуном в Україні в січні-липні 2019 року, порівняно з аналогічним періодом 2018 року, збільшилися на 53% - до 4035 одиниць, йдеться в повідомленні асоціації "Укравтопром", повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що всього з початку року в Україну було ввезено та поставлено на облік 3742 легкових і 293 комерційних електромобілів. За даними прес-служби, левову частку (91%) первинного ринку електромобілів сформували машини, що були в експлуатації.

Лідером серед легкових електрокарів залишається Nissan Leaf. З січня по липень 1899 автомобілів цієї моделі отримали українські номери. На другому місці Tesla Model S з показником 318 реєстрацій. Третім за популярністю став BMW i3 з результатом 216 авто. Електромобіль FIAT 500e вибрали 178 українців - і це четвертий результат. Замикає п'ятірку найпопулярніших електромобілів на українському ринку Renault Zoe і Volkswagen E-Golf - по 154 шт.

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...

Не "прошмигнуть": Росіян залишать без авто з Європи, країни ЄС майже перекрили лазівку через Білорусь

четвер, 28 березень 2024, 15:22

ранзит автомобілів із Європейського Союзу (ЄС) до Росії через Білорусь нарешті почали перекривати. Жорсткі обмеження вже запровадили Польща та Латвія, найближчим часом до них може приєднатися Литва. Саме через ці країни автомобілі возили до РФ в обхід ...