"Все пропало!": Росія починає розпродаж резервів золота і дорогоцінних каменів

Держдума вже дала добро...

Уряд РФ може отримати право в 2020 році збільшити суму реалізації дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння з Державного фонду в порівнянні із закладеною в бюджет без внесення поправок в закон про бюджет. Такі норми містяться в поправках, схвалених до прийняття у другому читанні комітетом Держдуми з бюджету і податків. Поправки вносяться в законопроект про право уряду розподіляти бюджетні асигнування на боротьбу з коронавірусом без внесень змін до бюджету, інформують Патріоти України.

«Встановити, що сума реалізації дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння з Державного фонду дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння Російської Федерації, передбачена на 2020 рік законом «Про федеральний бюджет на 2020-й рік і на плановий період 2021 і 2022 років» може бути збільшена на суму, визначену урядом Російської Федерації», - йдеться в тексті документа.
Поправки також передбачають можливість збільшення видатків бюджету без внесення в нього поправок в разі і в межах надходження до доходів бюджету доходів Банку Росії від продажу звичайних акцій публічного акціонерного товариства «Сбербанк России», а також за рішенням уряду РФ у разі і в межах надходжень від окремих видів ненафтогазових доходів понад обсяги, враховані під час затвердження загального обсягу доходів федерального бюджету.
Також передбачається, що в 2020 році дефіцит бюджету суб'єкта РФ або місцевого бюджету може перевищити встановлені Бюджетним кодексом обмеження на суму бюджетних асигнувань, спрямованих на запобігання впливу погіршення економічної ситуації і з профілактикою і усуненням наслідків поширення коронавірусної інфекції.
Бюджетам суб'єктів може бути надана в 2020 році додаткова розстрочка з погашення заборгованості за бюджетними кредитами. Кошти, що вивільняються в результаті цієї розстрочки, повинні бути спрямовані на запобігання впливу погіршення економічної ситуації на розвиток галузей економіки регіону та профілактику та усунення наслідків коронавіруса, а також компенсацію зниження за підсумками 2020 року податкових і неподаткових доходів бюджету суб'єкта РФ.

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...