"Вся країна працює на картель "Укравтодору"? З початку липня найбільші суми були перераховані виключно на ремонт доріг

Журналіст-розслідувач, редактор видання «Наші гроші» Юрій Ніколов оприлюднив цікаві дані про трансакції Держказначейства. Виявилося, що з початку липня найбільші суми були перераховані виключно на ремонт доріг, повідомляють Патріоти України.

«Раз на місяць заходжу на spending.gov.ua, щоб побачити в цифрах найбільші проплати. Зазвичай це проводки Пенсійного фонду, Мінфіну, фіскалів, держбанків, МОЗ за вакцини. Аж гульк! Сьогодні прям картина маслом. За першу половину липня – держказначейство не переводило ніяких великих грошей нікому, крім дорожників Зеленського», – написав журналіст у Facebook.

Розслідувач зізнався, що вперше таке бачить.

«Вся країна тупо працює на картель «Укравтодору». І навіть не на весь картель, а на двох його лідерів. Одному з яких взагалі джек-пот. І так – найбільші проводки зазвичай відбуваються на початку кожного місяця, а не у другій половині. Доказ на другому скрині – це верхівка топ-проводок з початку року, скільки влізло в скрін», – додав Ніколов.

До слова, НАБУ завело справу на Шмигаля через гроші «ковідного» фонду. У 2020 році Кабінет міністрів виділив Державному агентству автомобільних доріг «Укравтодор» 35 млрд гривень із 66 млрд гривень розподілених коштів фонду боротьби з Covid-19.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...