Втілення мрій для українського автолюбителя-патріота: Maserati показала позашляховик у жовто-блакитному кольорі і з тризубом на даху (фото)

Італійський виробник спортивних авто Maserati показав унікальний автомобіль, який повинен сподобатися патріотичним українським мільйонерам. Дизайнер Domaine Du Muy створив унікальний стайлінг гібридного позашляховика Maserati Levante Hybrid, повідомляють Патріоти України.

Авто пофарбоване в кольори українського прапора. Спереду домінує жовтий колір, їм пофарбовані капот і права боковина. Ліва боковина і задня частина - в синьому кольорі. На даху не тільки обидва «українських» кольори, а ще й велетенський тризуб - логотип Maserati, який дуже схожий на український герб. Хромований тризуб також прикрашає блакитну частину автомобіля.

У своїх соцмережах Maserati нагадує, що за допомогою програми Fuoriserie клієнти компанії за допомогою італійських експертів по стилю можуть «створити Maserati своєї мрії». Технічні характеристики Maserati Levante Hybrid також повинні сподобатися українцям. Гібридний силовий агрегат розвиває 300 л. с. До першої сотні він розганяється всього за 6 секунд, а максимальна швидкість досягає 245 км на годину. У той же час витрата палива як для такого великого і динамічного авто невелика - 9,7 - 10,7 на 100 км. Ціна в Україні поки невідома, базовий Levante коштує у нас від 2,3 млн грн.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...