Вигідний бізнес: Продажі генераторів в Україні злетіли на 200%, а зарядних станцій - на 452%

Найбільший попит виник на зарядні станції на 20-50 тис. мА/год (1000-15000 Вт.), зазначила представниця відомої мережі магазинів техніки Юлія Кушніренко, передають Патріоти України.

Щодо генераторів, українці надають перевагу інверторним і бензиновим моделям. Найпопулярніші моделі на 5 кВт, які дозволяють практично повністю забезпечити базові потреби в електроенергії жителів приватного будинку.

Також, за словами представника будівельного гіпермаркету, протягом останнього місяця зросли втричі продажі павербанків, основний попит — на потужні моделі на 30—40 тисяч мА/год.

Зазначається, що загалом ціни вже підвищились на 5-10%, очікується подальше зростання через дефіцит і курс валют.

Королівство кривих дзеркал

п’ятниця, 5 липень 2024, 19:02

Мінсоцполітики (!) пропонуватиме «оптимізувати» (людською мовою – «скоротити») соціальні видатки. Завжди думав, що задача Мінсоцполітики – знаходити шляхи виплат цих видатків. Зокрема, за рахунок зменшення втрат на корупції, неефективному управлінні і ...

У квартирах українців проводитимуть газові перевірки: Ось що потрібно знати

п’ятниця, 5 липень 2024, 18:57

Від 2024 року у будинках українців проводитимуть технічний огляд газових мереж та обладнання. Для цього ввели додаткову платіжку, розмір якої залежить від кількості квартир, обладнання та віку будинку. Наразі спеціалісти перевірили 10 тисяч будинків – ...