Витрясуть усе до копійки! В Україні злетить тариф на передачу електроенергії

У середу, 10 листопада, Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, схвалила постанову про підвищення тарифу держкомпанії Укренерго на передачу електроенергії, передають Патріоти України.

В постанові, схваленій на засіданні комісії, прийнято рішення про підвищення тарифу на 19,8%. Новий тариф почне діяти в 2022 році. Тариф на передачу електроенергії зросте до 352,28 грн за МВт-год (без ПДВ).

Крім того, НКРЕКП з наступного року має намір підвищити тариф на послуги диспетчерського (оперативно-технічного) управління держкомпанії на 58% - з 39,41 грн до 62,22 грн за МВт-год (без ПДВ). Надалі постанова повинна пройти громадське обговорення перед тим, як буде остаточно затверджена.

Крах все ближче: Росія платить рекордні 25% бюджету за параною Путіна, - розвідка США

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:57

"Параноїдальний страх" російського диктатора Володимира Путіна перед нібито спробами Заходу "обмежити владу Росії" призвів до витрат приблизно 25% державного бюджету РФ на мілітаризацію, заявила директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс, передаю...

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...