Виводити немає чого: Вперше від початку війни росіяни перестали в істериці ховати гроші за кордоном

Вперше з березня 2022 року загальний обсяг переказів з Росії в сусідні країни, які влада РФ не відносить до "недружніх", скоротився, передають Патріоти України.

Як повідомляє РБК з посиланням на дані центральних банків Казахстану, Грузії, Вірменії та Киргизстану, максимальне скорочення переказів в річному вираженні було зафіксовано в травні 2023 року.

У травні 2023 року в ці чотири країни було переведено 625,9 мільйона доларів, що на 33% менше, ніж у травні 2022 року. У квітні з Росії в чотири сусідні країни було відправлено 650,4 мільйона доларів.

Як йдеться в матеріалі, на зниження обсягу переказів могло вплинути те, що частина росіян вже вивели наявні у них кошти за кордон. Крім того, однією з причин могли стати обмеження на перекази, які банки вводять, побоюючись вторинних санкцій.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...