Вже з 20-го вересня? У McDonalds прокоментували чутки щодо скорого відновлення роботи

У McDonalds відреагували на нещодавні чутки про нібито відновлення роботи вже з 20 вересня. Компанія пояснила, що "відкритися абияк" не можуть. Відповідну інформацію повідомила керівниця PR-відділу українського офісу McDonald's Алеся Муджирі 9 вересня, передають Патріоти України.

Це трапилось одразу після поширення інформації в телеграм-каналах про нібито відновлення роботи декількох закладів у Києві.

В McDonald's прокоментували ймовірне відновлення роботи у вересні

"Ми дуже любимо клієнтів McDonald's. Тому відкритися абияк не можемо. Є певний рівень сервісу, чистоти та якості, якого ми дотримуємося. Ви за нами скучили, а ми ще більше. Але треба ще почекати і не вестися на вкиди горе-пабліків", – написала керівниця PR-відділу українського офісу McDonald's.

Алеся Муджирі також підтвердила, що:

  • ресторани готують;
  • люди відновлюють навички;
  • заклади чекають на продукти.

Компанія пообіцяла поінформувати про відновлення роботи

"Як тільки у нас буде фінальна, остаточна дата відкриття, буде надана вся інформація з максимальними деталями, які ми зможемо озвучити", – додала піарниця.

Варто пригадати, що компанія на початку серпня анонсування відновлення роботи в Україні. Проте не у всіх областях: спочатку в Києві, а потім на Західній Україні.

Під ковпаком: Держава зможе відстежувати всі транзакції українців, - нардеп

понеділок, 29 квітень 2024, 19:58

Впровадження програми компенсації частини оплати за товари та послуги дозволить Державній податковій службі України відслідковувати транзакції громадян. Народний депутат від фракції "Голос" Ярослав Железняк заявив про це 29 квітня. "Нам вже не вистачає...

Скільки насправді коштує рубль? Економіст пояснив секрет стабільності російської валюти

понеділок, 29 квітень 2024, 19:47

Про курс російського рубля, як про ринковий результат, говорити безглуздо, оскільки у країні-агресорці він регулюється державою. Про це заявив доктор економічних наук, експрофесор Вищої школи економіки в Москві Ігор Ліпсіц в інтерв’ю "Главкому", переда...