З архіву ПУ. Якщо ЗАЗ остаточно не загнеться, то... Як міг би виглядати легендарний "Горбатий" при поновленні виробництва (фотофакт)

За ідеєю автора, авто відмінно підійде для молодої сімейної пари.

Український дизайнер Роман Прядько створив сучасний дизайн ЗАЗ-965, який відомий, як «горбатий», - передають Патріоти України з посиланням на Автоцентр.

Дизайн зберігає риси знаменитого вітчизняного автомобіля, який випускався в Запоріжжі. Але має істотні зміни. Зокрема - двигун перенесений в передню частину машини. Авто належить до малого класу «B».

За ідеєю автора, авто відмінно підійде для молодої сімейної пари - задні сидіння розраховані скоріше для дітей, так як дорослим в тривалій поїздці не буде комфортно. Називається проект нового автомобіля - ZAZ 965 NewERA.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...