З архіву ПУ. "Кінь" потужністю 580 сил: Український виробник представив надпотужний гусеничний трактор (фото)

У межах виставки AgroExpo-2020 року, що у жовтні 2020 року триває в Кропивницького, компанія TDS Pomichna представила гусеничну версію надпотужного трактора Boris Bond, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Спецтехніка в Україні".

Торік уперше була представлена модель Boris Bond 958, а влітку 2020 го року в Києві – модифікована модель 958i з автоматичною трансмісією. Обидві – потужністю в рекордні 580 к.с., що реалізуються 16-літровим двигуном Volvo D16 Euro 5. Тоді ж анонсувалася і гусенична модель. Тепер, на AgroExpo-2020 конструктори представили гусеничну версію машини.

Під час виробництва тракторів Boris Bond застосовані комплектуючі європейських виробників. Встановлений двигун IVECO Cursor 11 (Євро 6) в зв’язці з автоматичною коробкою передач ZF Trakson і сучасною електронікою, дозволяє цим тракторів бути не тільки потужними, але і економічними в плані споживання палива.

Головна передача і провідні маточини – виробництва фірми MAN. Посилені гусениці – виробництва фірми Camoplast USA – мають ширину 700 мм і довжину 10140 мм.

Особливе місце приділено кабіні цих тракторів, де передбачені всі сучасні рішення для роботи механізаторів:

  • кондиціонер,
  • холодильник,
  • камера заднього виду,
  • система екстреного гальмування при раптовій появі перешкоди,
  • круїзконтроль.

Як кажуть в компанії, можливо виготовлення більш потужних тракторів з двигуном Iveco Cursor 13, потужністю понад 600 к.с.

Поки плани продажів в Україні не відомі, проте машина була вже помічена на російському ринку.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...