З архіву ПУ. П'ять років "процвітання": У мережі показали фото з маршрутки в Луганську

Луганські маршрутки і до війни були самими роздовбаними, а за роки "процвітання" перетворилися зовсім вже в ганебний мотлох, зазначають користувачі. Одне з таких свідоцтв з'явилось у травні 2019 року. З тих пір ситуація лише "покращилась"

У мережі показали фото, зняте в одній з маршруток окупованого Луганська. На зображенні видно, як жінка сидить в салоні маршрутного таксі і тримає парасольку, передають Патріоти України.

«Там все сиденья мокрые) с потолка капает, так что она делала что могла))ахах», — пише користувач, що опублікував фото.

Фото викликало жваве обговорення в мережі.

«Это просто Луганск, лакшери маршрутки», — пише один з них.

«То камни с неба, зато они в срашке», — додає інший.

«Луганские маршрутки и до войны были самыми раздолбанными, а за годы „процветания“ превратились совсем уж в позорную рухлядь. В дождливую погоду люди вынуждены ездить в луганских „газельках“ с зонтиками, потому что ТЕЧЕТ КРЫША», — написав блогер Денис Казанський.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...