З архіву ПУ. Скрепне "будівництво століття" в окупованому Криму вже руйнується (фотофакт)

В окупованому Криму місцеві жителі зауважують, що траса "Таврида", яка продовжує будуватися, на деяких ділянках вже має серйозні проблеми з якістю будівництва.

Відповідні фото опублікувала в Twitter блогер під ніком RoksolanaToday&Крим, передають Патріоти України 13 листопада 2019 року.

На знімку можна побачити, як по одному з насипів йдуть великі тріщини, розмиті, судячи з усього, дощовою водою.

"Дорогі лапті! Усі - в двоповерхові поїзди і мостом до Криму! Міст побудований рівно також! Траса Таврида вже повзе... Природа не може витримати дурь окупантів", - пише блогер в підпису до знімка.

Відзначимо, траса "Таврида" будується в Криму від Севастополя до Кримського моста, що з'єднує окупований півострів з Росією. Будівництво цієї траси разом з Кримським мостом російські пропагандисти називають "будівництвом століття".

Опублікував: Олег Устименко

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...