З архіву ПУ. Скрепи рукож*пі: Дизайнеру ВАЗ-2110 стало соромно за дизайнерів BMW

В останні роки BMW на нових моделях встановлена гіпертрофована решітка, на якій кріпляться номери. Серед них - X7, М3, М4 і iNEXT.

Колишній дизайнер "АвтоВАЗу" Володимир Ярцев, який розробляв десяте сімейство Lada, прокоментував зовнішній вигляд сучасних моделей BMW. Він опублікував у Facebook ескізи 2005 року, в яких представляв, як би виглядала передня частина BMW з величезними "ніздрями" - гратами радіатора, передають Патріоти України.

"15 років тому мені було соромно, що прийшла в голову ідея гіпертрофувати грати BMW ... Тепер соромно за дизайнерів BMW, що вони прийшли до подібної ідеї", - написав дизайнер.

В останні роки BMW на нових моделях встановлена гіпертрофована решітка, на якій кріпляться номери. Серед них - X7, М3, М4 і iNEXT.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...