З архіву ПУ. У Південній Кореї занепокоєні: Російська Федерація влаштувала морську катастрофу

На підході до порту в Південній Кореї затонув російський плавучий док вагою в колосальні 6 тисяч тонн. Буксирувала корабель також російська компанія.

Дані Морського рятувально-координаційного центру свідчать про відсутність достатньої кількості інформації через те, що аварія сталася на території Південної Кореї, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Варто зазначити, що вже однозначно відомо про відсутність постраждалих внаслідок аварії на плавучому російському доці. Це, в першу чергу, заслуга чергувавшого неподалік корейського сторожового корабля. Однак в Південній Кореї висловили занепокоєння щодо можливих залишків величезного дока водотоннажністю 6 тисяч тонн в південнокорейських водах і їх вплив на екологію.

"Фемко-Менеджмент" - та сама південно-сахалінська компанія, яка втратила плавучий док в водах Південної Кореї. Основна спеціалізація компанії це оренда морських суден закордонного і каботажного плавання з метою перевезення великих вантажів з екіпажем, а також для морського перевезення пасажирів і вантажних перевезеннях товару в межах господарської діяльності. На сайті "Фемко-Менеджмент" представлені 10 буксирних суден.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...