З архіву ПУ. "Велике будівництво": На Запоріжчині провалилося декілька великих ділянок нової траси (відео)

Масштаби халтури поки невідомі, проте, як видно на відео, проблемні ділянки зустрічаються часто.

Трасу, ремонт якої входить в програму Президента «Велике будівництво», вже латають. Відповідне відео з'явилося в соцмережах у серпні 2020 року, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як на кордоні Приморського району ведеться відновлення декількох сотень метрів дороги, яка провалилася. При чому відразу на декількох ділянках траси. Масштаби халтури поки невідомі, проте, як видно на відео, проблемні ділянки зустрічаються часто. Також невідомо тепер, скільки протримається інше нове покриття.

У цьому році роботи виконувались на чотирьох ділянках дороги загальною протяжністю 118,7 км. Загальна вартість робіт становить - 2 млрд 130 млн 789,3 тисяч гривень. Ремонт автодороги обіцяли закінчити на початку серпня, але, як ми можемо спостерігати, роботи тривають.

Війна не завада? В Україні побільшало офіційних мільйонерів

середа, 1 травень 2024, 18:30

В Україні завершилася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік – згідно з її результатами, кількість офіційних мільйонерів збільшилась на 1,2 тис. і становить 10,7 тис. осіб. Про це у себе в Telegram повідомив голова парламентського комітету ...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...