"З вересня ми заходимо в бюджетний процес": Стефанчук анонсував важкі рішення для України

З вересня в Україні розпочнеться бюджетний процес, який обіцяє бути складним і вимагатиме прийняття важких рішень. Про це заявив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, передають Патріоти України.

"Прийняття бюджету одна з найважливіших функцій парламенту і разом з урядом ми провели вже низку дискусій з питань, які будуть спрямовані на створення і функціонування основного кошторису нашої країни. Ми усвідомлюємо, що для того, щоб кошторис був ефективний ми маємо мати надходження", - заявив він.

Стефанчук зазначив, що наразі влада дискутує над питанням додаткових надходжень до бюджету, а також з того, щоб зробити його максимально ефективним.

"Саме з бюджету здійснюється фінансування ЗСУ. Ми не можемо для цього залучати міжнародну допомогу. Ми в постійному контакті з Кабміном. Буквально з вересня ми заходимо в бюджетний процес. Це буде складний, процес, будуть важкі рішення. Я переконаний, що ми знайдемо спільні рішення", - підкреслив він.

Найпотужніший у Росії Омський НПЗ після чергового вибуху втратив другу половину виробничих потужностей, - Reuters

вівторок, 27 серпень 2024, 12:22

Керівництво підприємства в авральному порядку задіює резервни потужності. Наскільки вони здатні зарадити справі, достеменно не відомо. Після вибуху, який стався у понеділок, 26 серпня, найбільший НПЗ Росії в Омську втратив близько половину своїх потужн...

"З вересня ми заходимо в бюджетний процес": Стефанчук анонсував важкі рішення для України

вівторок, 27 серпень 2024, 11:58

З вересня в Україні розпочнеться бюджетний процес, який обіцяє бути складним і вимагатиме прийняття важких рішень. Про це заявив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, передають Патріоти України. "Прийняття бюджету одна з найважливіших функцій парламе...