За дивних обставин: Український літак-гігант розбомбили "Градами" в Африці (фото)

Літак належав авіакомпанії Libyan Arab Air Cargo.

Ан-124 належав Libyan Arab Air Cargo. Фото: соцмережі.

В аеропорту столиці Лівії, Тріполі, під час військових зіткнень згорів літак АН-124 "Руслан". Про це у своєму Facebook написав авіаексперт Віталій Трубніков, передають Патріоти України.

За його словами, літак належав авіакомпанії Libyan Arab Air Cargo. Він був випущений в 1994 році. Останній політ відбувся в 2010 році і з тих пір він перебував на стоянці в аеропорту лівійської столиці.

"Цікавий збіг, що тільки 2 дня назад один з головних зливних бачків роспропаганди, блог diana_mihaylova, написав, що з літаком все в порядку. Після цього аеродром накрили "Градами" і літак згорів", – пише Трубніков. Ще один Ан-124 (5A-DKL) авіакомпанії Libyan Arab Air Cargo тривалий час знаходиться на зберіганні в Києві.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...