"Захарасту доведеться посунутись": Мережу розсмішило "скрепне" фото ватажка "ДНР"

У річницю смерті бойовика Арсена Павлова на прізвисько "Моторола" ватажок так званої ДНР Денис Пушилін поклав квіти до пам'ятника свого попередника Олександра Захарченка. Знімок цього моменту був опублікований в соцмережах, передають Патріоти України.

"Прийшов до Захера [Олександру Захарченко - першому ватажкові ДНР] записатися на прослуховування до Кобзона", - підписала фотографію в своєму пості на Twitter користувач під ніком БильБилева.

За даними інформаційних ресурсів бойовиків, покладання квітів до пам'ятника Захарченка відбулося в середу, 16 жовтня - в день третьої річниці ліквідації одного з командирів незаконних збройних формувань Арсена Павлова, відомого під кличкою "Моторола". Денис Пушилін також відвідав могилу Мотороли та інших бойовиків.

Опубліковане фото викликало бурхливу реакцію в мережі.

"Погана прикмета - на погості фотографуватися ...", "Став би поряд з Захарстатуєю, було б дуже патріотичненько і скрепенько", "Посунься", - коментують користувачі соцмережі.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...