"Закривається на ключ": У Києві здають кімнату-балкон за 4 тис. грн (фото)

У Києві здають в оренду дивну кімнату, яку переробили зі звичайного закритого балкона. Ціна оренди приміщення майже 4000 гривень. Про це розповів Дмитро Макогон на своїй сторінці в Facebook Facebook, зазначають Патріоти України.

У Києві на Лісовому масиві здається незвичайна кімната-балкон. Автор публікації помітив оголошення в одній з груп з оренди житла і розмістив фотографії на своїй сторінці.

Квартира знаходиться за 25 хвилин ходьби від метро Чернігівська або Лісова, на вулиці Академіка Курчатова. Приміщення перероблено з балкона або лоджії, там ледь вмістилося ліжко, невеликий столик і етажерка для речей. Вказується, що там також є двостулкова шафа з дзеркалом і невелика антресоль.

Замість ліжка - широке розкладне крісло, яке трансформується в спальне місце. Кімната пропонується в оренду одній дівчині. "Квартира багатокімнатна, в інших кімнатах - дівчата. Кожен живе сам по собі, без непорозумінь, шуму і колгоспу. Кімната після ремонту, дуже невелика, світла і чиста. Закривається на ключ", - розповів господар квартири.

За такі умови орендодавець просить 3500 гривень на місяць + ще 500 гривень на комунальні послуги. Також при заселенні господар бере 300 гривень – заставу за ключі, які обіцяє повернути при виселенні.

Майбутньому квартиранту пообіцяли відсутність обмежень за часом приходу або догляду, прання, споживання води та графіком знаходження у квартирі.

Користувачів мережі така мінікімната повеселила, і вони порівняли її з житлом в Гонконзі.

  • Ну краще, ніж в Гонконзі. Навіть вікно є.
  • Попит-Пропозиція. Але за 4 тисячі років?
  • ЦАР-балкон
  • Якщо це балкон, то як постоялиця туди потрапляти буде? Через кімнату сусідки?
  • Жесть, ще й за такі бабки. Правда, здавати вони її будуть довго.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...