Заморожене м'ясо по 500 грн: Ціни в Херсоні космічно зросли під час окупації

Після того, як росіяни окупували Херсон, у місті страшенно піднялися ціни на продукти. Люди стояли у довгих чергах, щоб мати змогу купити бодай щось. Про це "24 каналу" розповів сімейний лікар з Херсона Олександр Некряч у рамках проєкту СВОЇ. За його словами, заморожене м'ясо продавали по 500 гривень за кілограм, передають Патріоти України.

Під час окупації ціни у Херсоні зросли удвічі, а то і вище

Олександр каже, що жителі Херсона спершу взагалі не виходили на вулиці, вони всі ховалися. Окупанти могли прийти на ринок з автоматами, постійно носили зі собою зброю. Щоб придбати продукти першої необхідності доводилося чекати у величезних чергах. Що і коли підвезуть херсонцям писали у месенджерах.

Сімейний лікар зауважує, що ціни одразу вдвічі зросли. Крім того, по хліб, яйця та м'ясо доводилося бігати на різні локації. Свіжого м'яса годі було й знайти. Олександр пригадує, що було лише заморожене. Раніше воно коштувало 150 гривень за кілограм. Однак, як тільки прийшли "визволітєлі", продавати його почали вже аж по 500 гривень.

Продавали його великими брикетами по 2 – 5 кілограмів. Такий кусок, що навіть не розріжеш. Не знаю, з яких це складів. Але ми брали, аби хоч щось було. Потім вже ділилися ним з родичами, – ділиться Олександр.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...