Замовлень вже вистачає на 2-3 роки: Українськими електробайками зацікавилися поліцейські США та Канади

Поліцейські департаменти в США і Канаді зацікавилися українськими електробайками. Про це пише ЦТС, передають Патріоти України.

За словами СЕО компанії Данила Тонкопія, два роки тому Delfast розпочала роботу з поліцією Лос-Анджелеса. “Вони одразу ж зацікавилися нашими байками. Їм потрібно 2 тисячі електровелосипедів. Але їх потрібно було протестувати і провести через всі органи контролю”, – зазначив він.

Як розповів Тонкопій, було розпочато роботу, але через рік в компанії зрозуміли, що цю угоду зможуть закрити лише за 2-3 роки. “Паралельно ми почали працювати з декількома сотнями інших поліцейських департаментів у США, Канаді та Мексиці. З них приблизно 25 ділянок, отримавши нашу комерційну пропозицію, одразу ж зацікавилися. Ми почали відправляти байки на тест-драйв, щоб вони спробували, а потім замовили невелику партію і почали використовувати їх в реальних умовах. З поліцією Мексики ми зараз на стадії тестової партії”, – додав СЕО компанії Delfast.

“Після того, як ми підписали договір з поліцією Мехікале, нас запросили до Посольства Мексики в Києві. За словами аташе, вони б не хотіли обмежуватися одним містом. Якщо тести пройдуть успішно, то їм буде цікаво поставляти наші байки і в інші міста. Але поки це лише переговори”, – зазначив він.

СЕО компанії підкреслив, що процес пошуку замовників для компанії не припиняється. “Ми продовжуємо вести переговори з поліціями у Флориді, Нью-Йорку, Північній Кароліні, за межами США”, – підсумував він.

Хто такі Delfast

Стартап Delfast запустили в 2014 році Данило Тонкопій і Сергій Денисенко як сервіс екологічної доставки.

Старт бізнесу ознаменувався розробкою в 2017 році електробайка з найбільшим запасом ходу в світі. Це досягнення було відзначено в Книзі рекордів Гіннеса як найбільша відстань, пройдена на електричному велосипеді – 367 кілометрів на одному заряді батареї. Рекорд поставили на Київському велотреку.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...