Запорізький ливарно-механічний завод почав випускати надміцну сталь

ЗМЛЗ освоїв виробництво сталі марки 110М13Л з гранично-високою зносостійкістю.

Запорізький ливарно-механічний завод (ЗМЛЗ) освоїв виробництво сталі марки 110М13Л, яка відрізняється гранично-високою зносостійкістю. Передають Патріоти України з посиланням на “ІСН".
Така сталь має високу стійкість до зношування при одночасному впливі високих тисків або ударних навантажень. З цієї марки виробляють корпуси вихрових і кульових млинів, щоки та конуси дробарок, зубці та передні стінки ковшів екскаваторів, залізничні хрестовини та інші деталі, що працюють під дією статичних і високих динамічних навантажень.
Наразі на підприємстві завершується виробництво щік дробильного млина, які являють собою 500-кілограмові сталеві плити для подрібнення сировини. Після додаткової термічної обробки готові плити відправлять в сталеплавильний переділ «Запоріжсталі».
ТОВ «Запорізький ливарно-механічний завод» був заснований в серпні 2016-го року, як виробничі потужностей механічного, ливарного цехів і цеху металоконструкцій комбінату «Запоріжсталь».

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...