Зарплати у Києві виросли на 80%: Названо найбільш затребувані та високооплачувані спеціальності

Зарплати у Києві на сьогоднішній день - найвищі в Україні. У середньому кияни отримують в місяць 20 000 грн. За останній рік зарплати зросли на 10% у всіх фахівців, а дехто почав отримувати навіть на 80% більше, передають Патріоти України.

Такі дані наводять аналітики профільного порталу Work.ua. Вони фіксують зростання зарплат у столиці, зокрема за дефіцитними спеціальностями. Найбільше зросли зарплати у кухарів, офіціантів, охоронців, працівників фінансової галузі та торгівлі. Але найвищий стрибок зарплат стався у психологів, які почали отримувати на 80% більше, ніж до війни.

У кого найвищі зарплати у Києві

Стабільно високі залишаються зарплати у професіоналів в IT-сфері, ортодонтів, ортопедів, директорів з маркетингу, інженерів з комунікацій та керівників у сфері нерухомості

Наприклад, зарплата Full stack програміст у середньому становить 55 тис. грн; Net-програміста – 60 тис. грн; програміста Java та IOS-програміста – 70 тис. грн.

Нарівні з айтішниками у столиці заробляють: медіабайєри – 55 тис. грн; директора з маркетингу – 50 тис. грн; зернотрейдери – 60 тис. грн.; водії-міжнародники – 45 тис. грн.

На зарплатню в межах 25–30 тис. грн можуть розраховувати промислові альпіністи, автомеханіки та автослюсарі, тонувальники та веб-дизайнери.

Роботу із середніх по Києву доходом — близько 20 тис. грн, можуть знайти нотаріуси, юристи, столяри, швачки, ветеринари, копірайтери, SMM-менеджери, фармацевти, монтажери. Зарплати прибиральниць, санітарів, вахтерів, охоронців, покоївок, касирів, асистентів ветеринарних лікарів залишаються, як і раніше, мінімальними - від 7 до 14,5 тис. грн.

В ЄС кинули виклик Visa та Mastercard, створивши нову велику платіжну систему: Що відомо

субота, 28 вересень 2024, 17:37

У Європейському Союзі розробили власну платіжну систему, яка покликана замінити розробки фінансових компаній Visa та Mastercard. Проект Wero створили за підтримки 16 великих банків та платіжних компаній, включаючи BNP Paribas, Deutsche Bank та Worldlin...

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...