Життя після ери двигунів внутрішнього згоряння: Німеччина пришвидшеними темпами обладнує АЗС під потреби електромобілів

Слідом за "локомотивом європейської економіки" змушені будуть підняти і решта країн ЄС, де ступень впровадження переваг електротранспорту відстає від ФРН. Все це має спонукати європейців швидко пересісти на екологічні та більш економічні автівки

Німеччина заявила, що зобов'язує всі автозаправні станції пропонувати зарядку електромобілів, щоб усунути проблеми із заправкою та підвищити споживчий попит на автомобілі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Така зміна - частина плану економічного відновлення. В рамках якого уряд також планує витратити 2,5 млрд євро на інфраструктуру виробництва та зарядки акумуляторних батарей.

Видання передає, що споживчий попит на електромобілі був обмежений побоюваннями з приводу обмеженого робочого діапазону транспортних засобів.

"Ми знаємо, що 97%, по яким вони (німці - ред.) не купують електромобілі, це занепокоєння з приводу дальності їзди", - заявив Дієго Біас, голова та співзасновник Quercus Real Assets.

Видання повідомляє, що за даними BDEW, німецької асоціації енергетичної та водної промисловості, станом на березень 2020 року в Німеччині було 27 730 зарядних станцій для електромобілів.

За даними BDEW, для досягнення масового ринку електромобілів потрібно не менше 70 тис зарядних станцій та 7 тис станцій швидкої зарядки.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...