Жити по-новому: В Україні знову злетять ціни на газ, тепер взимку

Ціна на газ для населення в Україні може зрости ще на 20% вже взимку 2019/2020 рр. Такий прогноз дав співголова Фонду енергетичних стратегій Дмитро Марунич відзначаючи, що зростання цін неминуче, передають Патріоти України.

"За оцінками "Нафтогазу" ціна може піднятися ще приблизно на 15-20%", – заявив енергетичний експерт. Як пояснює президент Центру глобалістики "Стратегія ХХ" Михайло Гончар, все буде залежати від коливання ціни на спотовому ринку газу в Європі.
НОВИНИ

"Так, вартість виросте, і вона повинна вирости. Нам треба розуміти, що сезонне коливання цін буде відбуватися відповідно до того, як воно йде на європейському ринку. Взимку газ дорожчий, а влітку дешевий. Але тут треба дивитися в залежності від коливання ціни на спотовому ринку в Європі", – сказав він.

Джерело: Обозреватель

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...