Зі зменшеним розміром утримувача: Vodafone запускає у продаж нові SIM-картки

Оператор мобільного зв'язку в Україні Vodafone оголосив про важливі зміни в роботі. Починаючи з квітня 2022 року, компанія почне продавати нові SIM-карти - формату half-sized, повідомляють Патріоти України.

У нових SIM-карт від Vodafone буде зменшено розмір утримувача, що дозволить значно знизити споживання пластику та спростити логістику компанії.

Особливість формату half-sized є SIM-картою, у якої розмір утримувача зменшено вдвічі. Згідно з розрахунками компанії, зменшення власника для SIM-карт удвічі дозволить лише за рік заощадити до 15 тонн пластику і тим самим зробити істотний внесок у захист планети від забруднення.

"Використовуваний нині класичний утримувач SIM-карти має стандартний розмір банківської картки (86 х 54 мм). Пропонований новий формат утримувача - вдвічі менший (43 х 54 мм). Перехід на формат half-sized SIM дозволить "Vodafone Україна" знизити споживання пластику вдвічі , а також спростить логістичні процеси – для цих карток знадобиться вдвічі менше пакувальних матеріалів та місць для їх зберігання”, - йдеться у повідомленні мобільного оператора Vodafone.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...