Змова "електролюбів": Ford слідом за Jaguarта Bentley повідомив про намір відмовитись від бензинових автівок для Європи задовго до законодавчого дедлайну

​Автовиробник Ford анонсував повний перехід на електромобілі до 2030 року. Однак основна лінійка відмовиться від двигунів внутрішнього згорання набагато раніше.

Компанія Ford планує витратити 1 мільярд доларів на оновлення заводу в німецькому Кельні для виробництва електромобілів для масмаркету. При цьому лише до 2026 року Ford ще планує виробляти гібридні моделі автомобілів, зазначають Патріоти України.

"Наша заява щодо трансформації заводу в Кельні, де ми працюємо в Німеччині вже протягом 90 років, є однією із найважливіших, із якими Ford виступав за ціле покоління", – заявив президент Ford в Європі Стюарт Роулі.

Таким чином Ford приєднався до Jaguar, Bentley та інших компаній, які вирішили переходити на виробництво електрокарів на тлі нових обмежень, які вводять в країнах Європи, та введення більш жорстких стандартів щодо викидів.

Як відомо, цього року європейських автовиробників чекають значні штрафи за невідповідність екологічним стандартам щодо викидів, а низка країн Європи взагалі планує заборонити продаж автомобілів на двигунах внутрішнього згоряння.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...