"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні": Експерт пояснив, що можуть домішувати в молочку

Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.

"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.

За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.

Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.

Що має зробити кожен ФОП в Україні до кінця грудня: Озвучено дати дедлайнів

четвер, 11 грудень 2025, 18:56

У грудні-2025 українські фізичні особи-підприємці (ФОП) мають виконати низку зобов'язань перед податковою службою. Зокрема треба сплатити податки, а також подати деякі розрахунки, передають Патріоти України. Про це нагадав податковий консультант Михайл...

Зарплати зросли більше ніж на 300% за чотири роки: Ось чий заробіток в Україні значно збільшився

четвер, 11 грудень 2025, 18:44

В Україні за роки повномасштабного вторгнення найшвидше зросли зарплати у робітничих професіях, доходи різноробів підскочили на 384%, малярів – на 215%, а низки інших майстрів - перевищили 100% зростання. Зазначається, що така динаміка говорить про гос...