
Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
Уряд Японії вирішив надати Україні додаткову фінансову підтримку у наступному році. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у соцмережі Х в суботу, 20 грудня, передають Патріоти України. "Дякую Японії та прем’єр-міністерці Санае Такаїчі за ріше...
В Україні мінімальний страховий стаж для виходу на пенсію з кожним роком зростає. Про це повідомляє Пенсійний фонд України, передають Патріоти України. У 2025 році право на пенсію у 60 років мають чоловіки та жінки за наявності не менше 32 років стажу....