Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
У середу, 13 серпня, акції найбагатшої нафтової компанії Росії "Сургутнефтегаз", яка тримає на рахунках майже $70 млрд запасів валюти, несподівано злетіли на Московській біржі. Про це повідомляє російське Moscow Times, передають Патріоти України. Тоді ...
В Росії автозавод BNM, що належить дилерському холдингу БН-Моторс, зупинив виробництво менш ніж через пів року після запуску. Підприємство випускало копії китайських фургонів під брендом BNM Model 1. Про це повідомляє The Moscow Times у середу, 13 серп...