
Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
Уряд Британії готовий передати 8 мільярдів фунтів стерлінгів (понад $10,6 млрд) заморожених російських активів на підтримку України, передають Патріоти України з посиланням на The Times. У публікації зазначають, що британський уряд вважає, що правитель...
В Україні з січня 2026-го на 12 місяців збільшиться вимога щодо виходу на пенсію в 60 чи в 63 роки. Так, щоб вчасно отримати пенсію, треба буде мати щонайменше 33 роки стажу. Водночас норма для виходу на пенсію в 63 роки зросте до 23 років стажу. Про ...