
Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
Якщо при виході на пенсію ви не служили в армії і не можете розраховувати на "потрійний" стаж - 3 місяці за місяць служби, розрахунок майбутньої пенсійної виплати відбуватиметься на загальних підставах. Але слід пам'ятати, що чим на більш ранній термін...
В українських обмінниках очікується помітна зміна курсу долара. За прогнозом, протягом наступного тижня (10-16 листопада) вартість валюти в них перебуватиме в межах 41,8-42 грн. Увечері ж 7 листопада її купували там у середньому по 41,51 грн, а продава...