
Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
Українцям обіцяють забезпечити супершвидкий інтернет. Для цього нещодавно ухвалили спеціальний закон, який уже підписано Президентом. "Мінфін" розбирався, яку ціну заплатять українці за те, що інтернет "літатиме". передають Патріоти України. По-перше, ...
Публічне акціонерне товариство "Центренерго" гальмувало переговори щодо модернізації Трипільської теплової електростанції у Київській області, пошкодженої внаслідок російських атак, щоб не втратити "схеми" на вугіллі. Про це йдеться у розслідуванні Bih...