
Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
У листопаді 2025 року в Україні підвищені пенсійні виплати отримають ті громадяни, хто матиме право на вікову надбавку. Також очікуються зміни для низки громадян, які перебувають в окупації чи за кордоном, та отримають соціальні виплати. Про це розпові...
В Україні планують масштабну реформу системи соціального захисту – аби зробити її відповідною до стандартів Європейської соціальної хартії. Зокрема для цього змінять метод розрахунку прожиткового мінімуму та розроблять Соціальний кодекс України, переда...