Українцям краще не купувати молочні продукти на ринках, бо виробники часто нехтують тим, що додавати у склад продукції. Про це розповів виконавчий директор Спілки молочних підприємств Арсен Дідур в інтерв'ю ЕП, передають Патріоти України.
"Знаю на ринку різних вундеркіндів і розумію, на що вони здатні. Скажімо так: рослинні жири – це найменше із зол, що може бути в тій продукції", - повідомив він.
За його словами, для розкислення деякі виробники використовують соду, а для підняття білка - азот або сечовину. "Молоко на ринку відрізняється відсутністю мікробіологічної чистоти та контролю за наявністю антибіотиків", - продовжив Дідур.
Він підкреслив, що купувати таке молоко – це об’єктивно ризикувати власним здоров’ям. "У молоці від населення як мінімум мільйон соматичних клітин (мікробів). У молоці, яке приймається в Європейському Союзі від фермерів, повинно бути не більше 50 тисяч", - підсумував він.
В Україні певні категорії працівників освіти та охорони здоров’я можуть отримати одноразову виплату в розмірі десяти пенсій під час виходу на заслужений відпочинок. Для цього необхідно мати відповідний стаж, досягти пенсійного віку та не отримувати інш...
Згідно з прогнозами Національного банку, ціни на комунальні послуги, включно з опаленням, можуть зрости, однак це може відбутися лише у 2026 році, коли планується привести їх до ринкового рівня, передають Патріоти України. А поки що реалії з блакитним ...