"Зрада" скасовується: Міненерго заперечує факт підвищення цін на електрику для населення

В медіа поширюється недостовірна інформація щодо підвищення тарифів на електричну енергію для населення з 1 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Міненерго, передають Патріоти України.

"Міненерго та Уряд неодноразово наголошували, що в умовах складної соціально-економічної ситуації ціна електричної енергії для населення до кінця поточного року залишатиметься незмінною", - йдеться у повідомленні.

Тарифи на електроенергію, встановлені постановою НКРЕКП від 26.02.2015 № 220. Згідно постановою, ціна на електричну енергію становить:

  • до 100 кВт/год – 90 коп. за кВт/год,
  • понад 100 кВт/год – 168 коп. за кВт/год.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...