Зростання вартості є неминучим: У "Нафтогазі" розповіли, що буде із цінами на газ

Цього опалювального сезону ціни на газ не зміняться, однак в подальшому його вартість зросте. Про це голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов повідомив в інтерв’ю "РБК-Україна", передають Патріоти України.

Він наголосив, що реформа із запровадження ринку енергії в Україні є "неминучою". Передусім йдеться про пріоритетні умови від США для фінансової підтримки України.

"Є відомий всім нам документ про очікування з точки зору реформ, де також чітко визначена лібералізація цін на електроенергію та газ. Але все ж таки строки запровадження реформи ринку енергії будуть залежати від рішення української держави і від фактичної ситуації, яка складається у нас всередині країни", - підкреслив Чернишов. Однак він запевнив, що під час лібералізації цін на енергію повинна бути враховована ситуація із війною та стабільністю.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...