"Зупинити військову машину Путіна": Британія заборонила імпорт чавуну та сталі з РФ

Уряд Великобританії вирішив заборонити імпорт чавуну та сталі з Російської Федерації. Обмеження торкнутися експорту квантових технологій та передових матеріалів. Про це йдеться в повідомленні британського уряду, передають Патріоти України.

"Сьогоднішнє оголошення передує прийняттю підзаконного акту в парламенті завтра (четвер, 14 квітня), що забороняє імпорт виробів з чавуну та сталі, а також експорт квантових технологій, сучасних матеріалів та предметів розкоші", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що дане рішення націлене на ключові джерела доходу для "військової машини Путіна".

"З завтрашнього дня (14 квітня, - ред.) ми забороняємо імпорт російського чавуну і сталі, а також експорт квантових технологій і передових матеріалів, яких так потребує Путін. Ми не будемо зупинятися в нашій місії зупинити військову машину Путіна", - підкреслила глава МЗС Великобританії Ліз трас.

Мідь подорожчала до максимуму за два роки. Чому це добрий сигнал світу

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:58

Ф’ючерси на мідь на товарній біржі в Нью-Йорку зросли до максимуму з квітня 2022 року – до 5,02 дол за фунт, і до 10 185 дол – на Лондонській біржі металів. Ціни залишаються високими на тлі будівництва центрів обробки даних і подальшої електрифікації с...

Російський губернатор попросив у Китаю завод електроніки в обмін... на продукти

четвер, 16 травень 2024, 23:16

Губернатор Свердловської області Євген Куйвашев запропонував губернатору китайської провінції Хейлунцзян Лян Хуейлін відкрити в Єкатеринбурзі завод з виробництва мікроелектроніки. Натомість глава регіону пообіцяв відправляти до Китаю харчову продукцію ...