12.12.2021: Як загадати бажання та позбутися проблем у містичну дзеркальну дату

Астрологи вважають, що дзеркальна дата - унікальний магічний день, який не можна упускати тим, хто хоче змінити своє життя. Звичайно, для рішучих дій не варто шукати вдалих приводів, але ось 12.12.2021 - той випадок, коли вплив зірок неймовірно могутній, передають Патріоти України.

12.12.2021 - особливості дати

12 грудня 2021 року українців чекає незвичайна подія - остання дзеркальна дата поточного року. Дюжина - число, яке езотерики ніколи не обходять стороною, адже воно має велику силу і вплив на людей.

Цього разу дюжин цілих дві. Більш того, якщо скласти кожну цифру в числах, вийде трійка. Дві трійки - це 6 - число, яке в нумерології означає знання, навчання і поглиблення в суть речей. Так що, сьогодні ви можете присвятити себе роботі або творчості - всьому тому, де важливо знайти просування. Будь-які ваші спроби розвиватися будуть почуті Всесвітом.

Як загадати бажання 12.12.2021

Астрологи вважають, що робити це найкраще у ніч на 12 грудня або о 12 годині 12 хвилин цього дня. Візьміть фломастер або помаду, напишіть на дзеркалі або вікні сьогоднішню дату - 12.12.2021. У момент такої дії думайте про своє бажання, як ніби воно вже збулося.

Після цього зітріть дату і замість неї напишіть число 2. Отримуємо ми його, якщо складаємо всі цифри: 1+2+1+2+2+0+2+1=11. 1+1=2.

Намалювавши двійку, дивіться на неї і концентруйтеся на своєму бажанні знову. Уявляйте, що ви вже отримали бажане. Не зтирайте написане до закінчення доби - нехай будинок вбере енергетику числа. Після того, як настане наступний день, бажання почне збуватися.

Що не можна робити 12.12.2021

Двійка в астрології вважається числом жіночності, мудрості і терпіння. Саме тому в цей день небажано блокувати свою жіночу сутність і здійснювати дії, які руйнують енергетику. Таким чином, сьогодні заборонено:

  • вимовляти слова з часткою "не";
  • відправлятися в тривалі поїздки;
  • сваритися з людьми;
  • відмовляти в допомозі, лінуватися;
  • приймати важливі доленосні рішення.

Строго кажучи, в такий день категорично не рекомендується робити те, що може вам нашкодити - будь-то сварка або небажання розвиватися. Тих, хто порушує заборони, Всесвіт жорстоко карає - не опинитеся серед страждаючих.

Що можна робити 12.12.2021

Ідеальний варіант - присвятити такий день саморозвитку. Наведіть порядок в душі, в будинку, займіться тілом. Очистіть свою душу і простір навколо себе, тоді Вищі сили допоможуть вам в реалізації бажань. Серед того, що можна і потрібно зробити, астрологи особливо рекомендують:

  • аналізувати своє життя, працювати над помилками;
  • займатися духовними практиками;
  • приділяти час близьким, їздити до рідних;
  • присвячувати час інтелектуальній праці і творчості;
  • прибирати будинки, планувати майбутнє.

Головне завдання на 12 грудня - провести добу із задоволенням. Слухайте своє серце і постарайтеся сконцентруватися на тому, що для вас дійсно важливо, тоді результати ваших праць настануть майже миттєво.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...