Масштабної війни не буде Найважче буде до 21 березня. Відома астроном та астролог дала прогноз

Навіть у свій 80-річний ювілей закохана у небо Марія Федорівна Левченко дарує нам най­сокровеннішу надію на мир. Бо вже багато років ця відома астролог та астроном України вважає, що саме зірки, планети, їх розташування впливають на земне життя, передають Патріоти України.

Напевно, ще з народження вона покликана читати долю людей по планетах та зірках, бо народилась в один день із геніальним астрономом Коперником та з академіком, впродовж багатьох років незмінним директором Київського планетарію Климом Чурюмовим. Саме він відкрив на небесах загадкову комету, названу на його честь.

А Марія Федорівна вже впродовж 55 років відкриває всім бажаючим секрети неба. Десятки років була директором Вінницького планетарію. Є його незмінним лектором. Не раз самовіддано боролась разом із нашими журналістами проти його закриття.

Любов до незвіданих планет та зірок, бажання пізнати таємниці Всесвіту привели випускницю Зяньковецької середньої школи, що на Немирівщині, до Одеського університету ім. Мечнікова на відділення астрономії.

Вже як дипломований спе­ціаліст почала свій професійний шлях, викладаючи у Вінниці у школі астрономію і читаючи лекції у Вінницькому планетарії. І так вже 55 років. Вона знає Всесвіт настільки досконало, що може побачити долю країни, народу, кожного за розміщенням планет на небі.


Що астрономія — велика наука, до речі, нам засвідчила ще Біблія. Бо по розміщенню зірок, саме тієї, Віфлеємської, волхви з далечини привезли дари новонародженому царю серед царів, Сину Божому.

І в Юдеї звіздарі Ірода передбачили це саме народження. Тому й знищував він запопадливо всіх хлопчиків, народжених у цей час.

Під час роботи в планетарії Марія Федорівна зустріла свого чоловіка — медика Євгена. У них народилось Ірина Шамрай — тепер відомий лікар Вінницької обласної дитячої лікарні. Син — бухгалтер і фінансист. Ними і небом, а ще любов’ю до України живе всі ці роки Марія Федорівна.

Вона завжди усміхнена і дуже скромна. А ще кожною клітинкою душі випромінює доброту і мудрість. Є у неї особлива прив’язаність. Вже більше 30 років, з часу відкриття Іллінецької астроблеми, вона возить туди міжнародні делегації та просто небайдужих людей.

Багато років дивувалась вона, як і науковці світу, чому таке унікальне явище у нас довгий час було забуте і досі не оцінене сповна. Вважає, що метеорит, який впав мільйони років тому в Іллінецькому та Липовецькому районах, розколовшись на три шматки і таким чином утворивши три кратери, змінив не лише долю планети Земля тоді, але й може змінити стан кожного тепер.

Тому й їздить із друзями по Товариству ветеранів Вінниці туди і набирається енергії у цих «місцях сили». І вам радить. Відома вінницька астролог та астроном Марія Левченко зробила в «33-му» сотні астрологічних прогнозів. Як і індивідуально вінничанам. Хтось на цьому заробляє сотні тисяч — вона робить від душі. Ось і зараз, спеціально для газети, на наше прохання вона зробила передбачення, чи буде повномасштабна війна для України і світу.

– Повномасштабної війни не буде, — одразу заспокоїла Марія Федорівна. — Але гібридна війна із підлостями, брехнею буде тривати до смерті Путіна. І це довго не триватиме. В майбутньому році мої колеги його вже не бачать…

Порадила для захисту всюди обирати число 7. Звідси випливає, що навіть до переговорів, таких важливих, Україна має залучити 7 учасників. І долю України вирішить не Євросоюз чи якісь там договорняки, а саме воля 7 провідних держав світу. 8-у, Росію, вони змусять зупинитись і не розпалити світову війну.

Ще Нострадамус 500 років тому вказав, що в цей рік станеться зіткнення Землі із астероїдом. Не з Апофісом, як у 2012-му, коли мова йшла про кінець світу. А меншим — як у Челябінську.

Вінниччина особлива ще і тим, що подібний Апофісу метеорит упав на землю і залишив зоряну рану у формі Астроблеми, тобто трьох місць. Це падіння повністю змінило планету. Хмара пилу на тижні оповила її.

НАЙВАЖЧЕ БУДЕ ДО 21 БЕРЕЗНЯ

Україною колотить, тому що вона зараз під покровительством зловісного Сатурна. Він знаходиться біля самого Місяця. І найбільше впливає на Україну. Тому перший квартал для нас дуже неспокійний. Це найважча, але завершальна фаза впливу цієї оповитої туманом «чорної планети». Тому всі в такій невідомості — чорних зловісних планів диктатора.

А потім весна принесе не лише відлигу в природі. Україна перейде під вплив Юпітера — планети великого щастя. Сатурн, щоправда, покусуватиме, бо періодично з’являтиметься поблизу Місяця. Але наступний рік — шанс для прориву, прозріння.


А Новий рік, астрономічний, настає тоді, коли Сонце перейде через екватор. І дата нового астрономічного року припадає на день весняного рівнодення, це 27 березня. Запам’ятайте її і зробіть все, щоб все погане залишити позаду.

Вирішальними будуть 4 дати — дні затемнення Сонця і Місяця. Вони будуть настільки потужними, що той стан, в який ми увійдемо, буде тривати аж 18 років!

Тому найголовніший мій посил: притягуйте до себе все позитивне, веселіться, єднайтеся. А найпіковішими будуть 30 квітня та 25 жовтня, 16 травня і 8 листопада.

НАЙСПРИЯТЛИВІШОЮ ПОРОЮ БУДЕ ОСІНЬ.

Цей рік дасть шанс кожному здійснити прорив вперед. А країні — лише завдяки зусиллям і згуртованості. Світ повернувся до України. Це Юпітер так допомагає гуртуватись. Далі буде перемога. От лише якою ціною — все залежить від наших та світових дипломатів. Бо ще жоден диктатор добре не закінчив….

Шановні читачі, про життя та діяльність Марії Левченко можна писати книги. Бо її голова і серце — це клондайк всього доброго, мудрого, вічного. І ми ще не раз напишемо про це. Тому побажаємо їй від сотень тисяч наших читачів многая літа. Здоров’я та щастя! А про те, як вона любить Україну та її народ, свідчить хоча б цей нарис. Вона більше заспокоює своїми знаннями людей, аніж говорить про себе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....