А це раптом не ви? Гороскоп на 23 вересня - один знак зодіаку чекає шалений успіх, збудеться все

У четвер, 23 вересня, у Тельців з'явиться можливість взятися за справи й домовитися про підвищення зарплати, Раки почнуть щось нове, де їм варто дотримуватися правил і законів, а Терези досягнуть великого успіху. Козероги можуть провести день в очікуванні, а Стрільці – в дорозі, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на 23 вересня. Кого чекає продуктивний день, а кому варто сповільнитися й перезавантажитися, читайте далі.

Овен

Дуже продуктивно проведете цей день, швидко та легко досягаючи поставлених цілей, прагнучи виконати якомога більше роботи, аби вечір присвятити улюбленим справам, родині та її потребам.

Телець

Підрахувавши свої ресурси, у тому числі і фінансові, приходите до думки, що потрібно б їх примножити. І сьогодні у вас буде нагода рішуче взятися за справи, активно працювати та таки отримати більше, або домовитися про підвищення вашої зарплати.

Близнюки

Для голови буде дуже багато роботи, а те, що потрібно буде зробити руками, ви легко зможете передоручити іншим – домовитись, заплатити, усміхнутись кому потрібно – і всю тяжку роботу зроблять за вас.

Рак

Сьогодні ви розпочинаєте щось нове. І у цьому процесі головне бути дуже консервативними та правильними, без зайвого креативу, хоча б на самому початку цього шляху. Дотримуйтесь усіх правил, законів та навіть ритуали.

Лев

Нині ви настільки замріяні та натхненні, що хочеться літати. Ви отримаєте певні знаки та інформацію, які вас спонукають поринути у оманливий світ фантазій, які, втім, мають тенденцію швидко матеріалізуватися.

Діва

Настрій у вас сьогодні – пречудовий, ви досягли того, про що давно мріяли. Можливо, це буде якась закордонна поїздка, чи укладення міжнародного контракту. І це гарний привід відзначити свої успіхи у колі друзів чи рідних.

Терези

Нині ви – щасливчки, вам вдається досягти того, чим не кожен може похвалитися. Чи це буде якийсь виграш, чи вам вдасться дивом уникнути якоїсь халепи, але дякуйте провидінню і святкуйте цю удачу.

Скорпіон

Те, що ви планували на сьогодні, може не скластися, вас ніби зв'язують по рукам і ногам і не дають далі рухатись. Тому не рвіться вперед, зменшуйте очікування і проведіть цей день у спокійному темпі.

Стрілець

Дорога, яка сьогодні дуже ймовірна, може бути дуже раптовою та якоюсь блискавично швидкою, ви ніби несетеся на усіх парах, на підвищених швидкостях, але, тим не менше, керуєте процесом і стежите за знаками.

Козеріг

Проведете цілий день в очікуванні, чи то біля моря – погоди, чи то слушної нагоди, а може й у чергах весь час проведете. Тож не втрачайте час, а заповніть ці вимушені паузи чимось корисним - читайте, навчайтесь, спілкуйтесь.

Водолій

Спочатку у вас по плану – боротьба, чи то конкурентна, чи справжня, чи конкурс, де ви змагатиметесь з іншими, доводячи власну силу та вміння. А потім уже можна і розслабитися, і відсвяткувати, чи то в колі однодумців, чи разом з конкурентами.

Риби

Сьогодні ви можете зустріти настільки мудру і непересічну людину, що вона здатна докорінно змінити ваше життя. Чи то своїми словами, чи порадою, чи власною особистістю, з якої ви захочете взяти приклад.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...