А ви часом не в списку? Жінки з цими іменами прикидаються янголятами, а на ділі вони дияволиці

Мабуть, нікому не треба доводити, що ім'я і справді впливає і на характер, і на долю людини. Розповідаємо, з володарками яких імен краще не мати справ, адже вони - дияволиці, яких пошукати, передають Патріоти України.

Жінки з цими чотирма іменами ой як впевнені в собі і дуже не люблять вислуховувати критику на свою адресу. На перших порах вони можуть здатися ангелами, актриси з них вийшли б відмінні, але при ближчому знайомстві ви зрозумієте, що носії наступних імен — справжні демони.

Антоніна

Тоня прямолінійна, груба і вперта як баран — навіть якщо неправа, помилку не визнає ні за яких обставин.

Антоніна — дівчина зі сталевим характером, якій не чужа чоловіча модель поведінки. Антоніна на людях може бути цілком милою, але за закритими дверима це демон, вже повірте. Якщо Тоня з кимось свариться, милосердя можна не чекати: жінка продемонструє прямолінійність, грубість і знання ненормативної лексики. Такій людині в принципі нереально довести щось, тому що для неї існує дві думки: власна і неправильна.

Галина

Галина нездатна визнати неправоту, буває груба і не стримується, якщо щось йде не за запланованим нею сценарієм.

Галина, якщо вірити давньогрецькій міфології, повинна нести спокій і безтурботність, але, будемо чесні, характер у цієї дами не цукор. Вона як ніхто вміє використовувати людей. Активна і хватка Галя обрушує на співрозмовника лавину чарівності, отримує бажане, втрачає інтерес і перетворюється в черству дияволицю. До речі, при сварках володарка цього імені ніколи не готова визнати себе неправою, а вже тим більше винуватою. Галина буває різка і груба, нестримана, тож якщо хочете дізнатися її реальне ставлення, влаштуйте сварку. Тільки в скандалі вам відкриється справжня Галя.

Варвара

Варя не знає, що таке совість, — ця жінка обдурить, навіть не подумавши про карму, адже вона егоїстична і завжди діє тільки у власних інтересах.

Пам'ятаєте, що говорять про Варю? Цікавій Варварі на базарі ніс відірвали. Це ім'я грецького походження робить дівчину чужоземкою, поведінку якої під силу зрозуміти далеко не кожному. Варя, звичайно, може виставляти себе вельми милою особою — ну просто ангелом у плоті. Вона удаватиме, що цікавиться вашими справами і проблемами, на ділі ж розважлива і егоїстична і завжди діє тільки у власних інтересах, цим і пояснюється її цікавість до життя оточуючих. Варвара не в курсі, що таке совість, — така жінка обдурить, не думаючи про карму. Так що з носійкою цього імені будьте якомога обережніше.

Світлана

Світлана не виправдовує своє ім'я, оскільки "промениста" і "чиста" дівчина в реальному житті виявляється самозакоханою егоїсткою.

Ім'я Світлана тепле, чого не скажеш про його носительку. Світла ніби як повинна бути променистою і чистою, ну просто ангелом, в реальності ж у цієї дівчини купа потаємних недоліків. Причому співрозмовник дізнається про неприємні особливості поведінки такої дами далеко не відразу. Характер у Світлани складний, вона егоїстична і самозакохана, не готова навіть чути адекватну критику, не те що прислухатися. Ще ця представниця прекрасної половини людства дуже мстива особа, яка йде по головах, попри почуття оточуючи

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...