А ви це знали? Астрологи назвали дати, коли категорично не можна позичати гроші

Фахівці в області астрології назвали найближчі дати, коли варто відмовитися від великих фінансових операцій, щоб не прирікати себе на боргову яму. Не варто брати гроші в борг, давати їх комусь, підписувати серйозні договори, передають Патріоти України.

Перша найбільш небезпечна дата-п'ятниця, 13-е. Це містичне число приносить невдачі у всіх сферах, рішення за якими будуть прийняті в цей день. Щоб не підштовхувати себе до небезпеки, краще відмовитися від серйозних робочих питань в цей день. Однак прихід коштів в цей день - явище вкрай позитивне.

Місячне затемнення 16 травня 2022 року - ще одна небезпечна дата для інвестицій і позик. Якщо в цей день зайняти у когось грошей, то потім їх буде дуже важко віддавати. Астрологи кажуть, що якщо комусь в цей день фінансово допомагати, то можна потрапити в серйозну грошову яму.

Фахівці радять відмовитися від грошових відносин 23 і 24 травня, в період сильних геомагнітних бур. Відомо, що по-справжньому сильний геомагнітний удар силою в 5 балів очікується з вечора 23 травня до вечора 24 травня, тобто протягом доби. Це явище може негативно відбитися на всіх угодах і домовленостях, укладених в зазначений період.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....