А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України.

Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку. Оскільки внесення змін до свого імені може мати неабиякі наслідки і кардинально змінити життя. Розповідаємо, як зміна прізвища жінки впливає на її долю.

Як впливає на долю зміна жінкою свого прізвища на прізвище чоловіка

Напевно, вже багато хто знає, що кожне ім’я має своє число – нумерологічний код, який впливає на формування особистості. Щоб дізнатися, чи не буде негативних наслідків при зміні прізвища, треба спочатку вирахувати код, який був із дівочим прізвищем. А потім розрахувати новий код із прізвищем чоловіка. Потім варто порівняти результати і вибрати найкращий для себе. Не виключено, що свій код буде більш підходящим, ніж нумерологічні дані чоловіка.

Прізвище чоловіка несе в собі всі дані його предків, воно має відповідну енергетику, яка може не співпадати з даними жінки. Тому після зміни прізвища жінка може взяти на себе всі проблеми й гріхи чужого роду.

Спеціалісти рекомендують не приймати поспішних рішень, спочатку відчути звучання прізвища чоловіка, його вібрації. Якщо воно не буде гармоніювати з іменем, різатиме слух чи буде внутрішній супротив, то краще залишити дівоче родове ім’я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...