А ви у "білому списку"? Павло Глоба розповів, кого із знаків Зодіаку в листопаді чекає успіх у справах, а кому краще уникати великого скупчення людей

Листопад - час підбиття підсумків минулих місяців. Господар року Металевий Бик винагородить кожного представника знаків Зодіаку по заслугах. Ті, хто викладався по повній, отримають відповідну нагороду як у трудовій сфері, так і в особистому житті, передають Патріоти України.

Особисте життя

Нагороду в цій сфері отримають Леви, Козероги і Риби. Також Бик також буде прихильним до своїх улюбленців — Овнів і Тельців, обіцяючи їм успіхи в будь-яких починаннях, в т. ч. на любовному фронті. А ось Водолії будуть менш щасливими — спроби побудувати довгострокові плани і дотримуватися їх обернуться провалом. Глоба рекомендує представникам цього знаку довіритися долі і вирішувати проблеми в міру їх появи.

Фінанси

Тут, згідно з прогнозом Павла Глоби, збережеться принцип, що діяв протягом всього року: хто багато і старанно працює, той отримує хороший результат. Невиправдане везіння очікує тільки представників вогняних знаків — Овнів, Львів і Стрільців. Їм буде везти в більшості випадків, за які б справи вони не бралися. У той же час навіть їм Глоба рекомендує не ризикувати грошима, адже в відповідальний момент Фортуна може відвернутися, що призведе до великої фінансової втрати.

Здоров'я

Астролог нагадує, що Металевий Бик символізує собою завзятість, цілеспрямованість і відмінне здоров'я. На жаль, в листопаді 2021 року останнім зможуть похизуватися не всі представники знаків зодіаку. Наприклад, листопад виявиться складним для Львів і Стрільців. На них чекають постійні стреси, конфлікти з близькими людьми та колегами, перевтома на роботі. Глоба рекомендує уникати подібних ситуацій і не вплутуватися в сварки. Медитації і духовні практики допоможуть повернути емоційний баланс.

У Близнюків, Вагів і Водоліїв не виключені захворювання дихальних шляхів. Щоб зменшити ризик зараження, необхідно уникати місць великого скупчення людей, частіше бувати на природі, приймати вітаміни і вживати в їжу свіжі фрукти і овочі.

Дівам краще уникати вогню в будь-якому його прояві, адже несприятливе становище зірок істотно збільшує ризик отримати опіки.

Ракам, Скорпіонам і Рибам варто приділити увагу органам зору. Варто відвідати окуліста, щоб виявити проблеми на ранній стадії. А ось на Козерогів, Тельців і Овнів чекають захворювання органів травлення. Павло Глоба радить переглянути свій спосіб життя і харчування, збагативши щоденний раціон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...