А ви у щасливчиках? Гороскоп на жовтень - кому місяць принесе багато грошей, а у кого зміниться життя

У жовтні 2021 року Раки легко досягатимуть задуманого, Овни можуть кардинально змінити життя, а Терезів і Риб чекає дуже динамічний місяць - буде багато роботи, зустрічей і емоцій. У Водоліїв у жовтні фінанси можуть піти вгору, а для Козерогів цей час стане насиченим і незабутнім, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала детальний гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на жовтень. Кому цей місяць подарує спокій і відпочинок, а хто буде багато діяти і створювати нові ідеї, читайте далі.

Овен

Головна тема цього місяця – створення нових ідей і нових смислів у житті, нових концепцій і підходів. Ви можете одним махом переглянути всі свої колишні переконання і створити собі нове життя, повне нових смислів.

Телець

Цього місяця ви, як ніколи, відчуєте дружнє плече поруч, навколо вас буде багато людей, які близькі вам по духу. А тих, хто далекі, ви до себе близько не підпускаєте. Може, в цьому і криється ваш нинішній успіх?

Близнюки

Місяць обіцяє вам спокій і навіть відпочинок, ви ще не дуже навантажуєте себе, хоча є вже перші ознаки того, що ось-ось настане досить напружений час, коли турбот буде сила-силенна.

Рак

Зараз ви легко здійснюєте всі свої задумки, буквально немов за помахом чарівної палички збувається те, над чим ви давно працювали. Та й інші люди вам в цьому допомагають, причому, навіть якщо ви про це не просите.

Лев

Щось невловимо змінюється у вашому житті, але зміни приходять дуже потроху, дозовано, так щоб ви встигли до них звикнути. Це буде стосуватися багатьох сфер у вашому житті. Наприклад, отримаєте нове коло спілкування.

Діва

Загалом цей місяць буде дуже завзятим, ви сповнені ідей і планів, багато працюєте, але й про відпочинок не забуваєте, причому, він може бути дуже активним і змістовним, а не оце бездумне колупання в інтернеті.

Терези

Дуже динамічний місяць передбачається, з активною роботою, численними зустрічами, натхненними виступами, різними викликами, з якими ви легко справляєтеся, ще й інших надихаєте на подвиги.

Скорпіон

Все буде досить передбачувано, втім, як це і триває з року в рік – трохи роботи, трохи захоплень, ходите тим ж дорогами, заходите в ті ж магазини, зустрічаєтеся з одними і тими ж людьми. Так і триватиме, поки ви не зрозумієте, що це нудно і потрібно щось змінювати.

Стрілець

Будьте зараз гранично зібрані й творчо налаштовані, віддавайте перевагу не автоматичним і майже бездумним діям, а свідомим, зваженим і ретельно запланованим рішенням.

Козеріг

Жовтень обіцяє стати яскравим і незабутнім, ви будете переживати сильні емоції, проявляти сміливість і рішучість, йти назустріч викликам, брати участь у боротьбі або змаганнях, і зрештою, перемагатимете.

Водолій

Дуже вдалий місяць у плані фінансів і самореалізації, а також емоційно надзвичайно яскравий. Ви весь час перебуваєте в піднесеному настрої, щасливі та задоволені всім, що відбувається з вами і навколо.

Риби

Загалом місяць буде насиченим. Знайдеться місце і час для зустрічей, переговорів, консультацій, у живому вигляді й онлайн. Навіть у вільний час ви будете дуже багато комунікувати з людьми – приятелями та рідними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...