А ви у списку? Астролог назвав топ-3 найрозумніших знаків Зодіаку

Найбільш рухливим розумом і широким мисленням володіють три знака Зодіаку, а один із них може по праву вважатися генієм. Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс. Астролог представив рейтинг найрозумніших знаків, передають Патріоти України.

1 місце Водолій. Водолія сміливо можна назвати не просто найбільш розумним, а найбільш геніальним знаком Зодіаку. Він здатний передбачати майбутнє і формувати його, оскільки живе в іншому вимірі. Водолієм управляє планета Уран – символ геніальних і дуже розумних людей, які просувають суспільство). Тож Водолій – ураніст, найрозумніший і найбільш просунутий.

2 місце Близнюки. Близнюки також дуже розумні. Ними управляє Меркурій – планета комунікації, розуму та інтелекту.

3 місце Діва. Діви є найкрутішими аналітиками. Вони – як правило, талановиті математики і фінансисти, вміють все чітко прорахувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...