А ви у списку? Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, під якими народжуються довгожителі

Астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку часто стають довгожителями і назвали найбільш позитивних представників гороскопу. Про це пише Rsute, передають Патріоти України.

Овен

Довгожительству Овна сприяє те, що він краще за інших пристосовується до нових умов і будь-яких обставин, а також справляється зі справами різної складності. Крім того, ці люди не картають себе за помилки і не нервують з цього приводу. Представники знака, незалежно від статі, в середньому живуть близько 80-90 років.

Тілець

Тільці наділені великим потенціалом життєвої енергії, якої цілком може вистачити більш ніж на 80 років щасливого існування. Ці люди відрізняються ретельністю, терпінням і витривалістю. Більш того, Тільці не відчувають "вікового гніту" - для них існує своя принадність у будь-якому віці і вони не перестають радіти життю.

Діва

Діва дуже акуратна і педантична, все життя ці люди стежать за своїм здоров'ям і дотримуються здорового способу життя. Це дає їм можливість жити до 85 років і довше. Представники знаку схильні ретельно продумувати свої дії перед тим, як їх здійснити, від чого і ризик нещасних випадків зменшується в рази.

Близнюки

Серед Близнюків довгожительством можуть похвалитися швидше жінки - вони живуть більше 85 років. Секрет цього в тому, що вони не перестають вірити в світле майбутнє навіть тоді, коли причин для цього практично не залишилося. Жінки-Близнюки також оптимістично рухаються до мети, не думаючи про те, що щось може піти не так.

Рак

Жінки цього знака зодіаку живуть на 3-5 років довше, ніж чоловіки. Однак і вони мають всі шанси подолати 70-річний рубіж. Їх життєвий шлях може скоротити хіба що зайва емоційність - вони постійно піддаються стресам, які приймають близько до серця, що, звичайно ж, негативно відбивається на здоров'ї представників цього знака.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...