А ви у списку? Які знаки Зодіаку розбагатіють у жовтні 2021 року

У жовтні багато справ і проєктів будуть поставлені на паузу. Всьому виною - ретроградний рух Меркурія, в якому він пробуде до 23 жовтня, після чого можна поступово починати професійну активність. Втім, це не означає, що ніхто не може розраховувати на серйозні грошові надходження, передають Патріоти України.Так хто розбагатіє в жовтні 2021 року?

Овен (21.03 – 20.04)

Овни покращать своє фінансове становище завдяки новій посаді, яку вони — з великою часткою ймовірності — отримають в цей час. До того ж висока зарплата не буде йти разом із нею, так би мовити, пакетом — все буде залежати від того, як представники знака зможуть показати себе на новому місці. Тільки-но їм вдасться успішно виконати всі завдання, які поставить перед ними начальством, більше грошей вони зможуть отримати. Зірки впевнені, що з продуктивністю праці — і, відповідно, з платнею — у Овнів проблем не буде.

Лев (23.07 – 21.08)

До Левів гроші прийдуть завдяки близьким людям — друзям або родичам, колегам і діловим партнерам. Хтось із них отримає вигідну пропозицію, яка дозволить значно збільшити суму на банківському рахунку, до когось вчасно прийдуть на допомогу, видавши необхідний — і зовсім безвідсотковий — кредит. У будь-якому разі гроші, зробивши оберт, принесуть прибуток, про який ще місяць тому могли тільки мріяти. Левам же залишиться тільки подумати про те, як і куди їх витратити, але, як казала героїня культового фільму, ця проблема вирішувана.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези можуть розраховувати на фінансові надходження з різних джерел — як від основної роботи, так і від вигідних підробітків, які можуть запропонувати їм в цей час. Вони легко наповнять їхні матеріальні засіки. Представникам знака буде вистачати на все, чого вони потребують, більш того, вони зможуть зробити солідні заощадження, які наповнять їх упевненістю в завтрашньому дні — Тельцям приємно буде знати, що в разі чого вони не залишаться без необхідних їм коштів.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони, можливо, зможуть заробити не так багато, як їм би того хотілося, зате кошти будуть надходити до них вчасно і стабільно, вони навіть не помітять, що мають потребу в грошах. Треба віддати належне представникам знака — вони вміють заробляти, до того ж роблять це своїм розумом, не вводячи в оману і не підставляючи ні колег, ні начальство, ні ділових партнерів, так що одержують зовсім заслужену винагороду. Головне для Скорпіонів — не допускати легковажного ставлення до грошей: варто ретельно перераховувати їх і обережно поводитися з банківськими картками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...