А ви у списку? Мають дар відчувати людей: Названо три знаки Зодіаку серед жінок, думки яких збуваються

Астрологи, які раніше опублікували гороскоп на 17 серпня, розповіли, які жіночі знаки Зодіаку мають дар передбачувати події завдяки хорошій інтуіції. Про це повідомляє Mix News, передають Патріоти України.

Діва

Діви відрізняються спостережливістю, вміють помічати навіть найдрібніші деталі того, що відбувається, що дозволяє їм повністю зрозуміти ситуацію. Дівчата цього знаку роблять досить точні припущення, озвучують їх тільки в тому випадку, якщо впевнені у власній правоті. Відсутність звички кидати слова на вітер і призводить до того, що все сказане Дівами збувається.

Риби

Дівчатам-Рибам притаманні вразливість і чутливість. Коли щось трапляється, вони замикаються в собі і присвячують себе міркуванням, в ході яких роблять незвичайні висновки. Ці висновки виявляються правильними, тому що у Риб добре розвинена інтуїція.

Скорпіон

У Скорпіонів є дар бачити людей, а головне відчувати їх. Відмінно вловлюють настрій оточуючих, можуть з перших хвилин розмови зрозуміти, які наміри має співрозмовник. Представниці цього знаку також мають потужну інтуїцію, яка дозволяє їм передбачати вчинки людей, робити припущення. Про свої здогади і передчуттях Скорпіони будуть говорити жартома, тому багато хто не буде серйозно ставитися до їхніх слів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...