А ви в списку? Найгарячіші жінки за знаком зодіаку - вони справжній вогонь!

Які знаки зодіаку вважаються чоловіками найбільш пристрасними і темпераментними?

Абсолютно неважливо, який сьогодні на жінці одяг і наскільки яскраво вона нафарбована – представниця одного і цих трьох знаків Зодіаку залишаєтьсяпривабливою завжди. Вчені з’ясували, дівчата яких «стихій» викликають в чоловіках сильне бажання частіше за інших.

Стрілець

Темпераментність жінок-Стрільців зумовлюється тим, що їх знак знаходиться під впливом стихії вогню. Вони імпульсивні і пристрасні. Такі жінки, як правило, не розпорошуються на безліч партнерів і вважають за краще з усією серйозністю і самовіддачею зануритися в одні стосунки. Вони не відволікаються на дрібниці і готові на багато що, щоб отримати непідробне задоволення і доставити його своєму партнеру.

Скорпіон

Жінки, що народилися під цим знаком, готові до змін і експериментів, що робить їх бажаними коханками, з якими ніколи не нудно. Вони готові дивувати і дивуватися, розташовані до того, щоб порушувати заборони і розсувати кордони. Темпераментності їм не позичати: вона читається в кожному їх русі і погляді.

Діва

Привабливість представниць цього знака Зодіаку «зароджується в голові». Багато чоловіків вважають (і не безпідставно), що найпривабливіша частина жінки – її мозок. Не дивно, що ті, хто вибирають собі в партнерок Дів, цінують осмислений підхід до любовної стороні стосунків. Жінки, народжені під цим астрологічним символом, готові прийняти будь-який виклик і зробити так, щоб рішення «завдання», в тому числі і еротичного, принесло максимальне задоволення

Овен

Принципова егоїстка. Взаємодіяти з нею потрібно швидко і з напором. Вона максималістка, тому від неї можна або отримати все, або не отримати нічого. Ідеальним підкатом у випадку з нею буде який-небудь подвиг, здійснений в її честь. На перший погляд може здатися, що вона зовсім не вміє кокетувати. Може навіть без допомоги кавалера надіти пальто або відкрити перед собою двері.

Телець

Люблять заможних партнерів. Найерогенніша зона чоловіка, на її думку, це гаманець з валютою. А ось його розумові здібності хвилюють її найменше. І взагалі, чим нижчий рівень IQ її щасливого обранця, тим краще. Вона ні в чому собі не відмовляє, любить добре поїсти, тому часто перебуває «в тілі». Її потенційна цільова аудиторія – що реалізовані бізнесмени і військовослужбовці.

Близнюки

Володіє безцінним даром відрізнити імпотента від гіганта ще до того, як побачить, що у нього в штанях. Часто її життя зводиться до пошуку примарного принца в білому пальто. Якщо такий на її шляху не зустрічається, їй доводиться задовольнятися тим, що є. Саме тому виходить заміж не по любові. При її зовнішній легковажності, вона дуже розважлива. Любить говорити про близькість і розглядати картинки еротичного змісту.

Рак

А ось вона любить позу, з якою асоціюється назва її знака! Напевно, тому часто шукає пригод на свої другі 90. Її самооцінка раз у раз скаче, вона часто не впевнена, чи правильно вчинила із партнером. Нічого дивного не буде в тому, що вона просто зникне з його поля зору і заляже на дно. Часом ці жінки бувають підступні та виверткі. Їх чіпка хватка дозволяє завжди досягати поставлених цілей і гарантує важкий болісний розрив стосунків. Вражена і ображена, вона боляче дає здачі своїми клешнями, оскільки рідко прощає нанесені їй образи.

Лев

Вона любить тільки перші ролі, які грає блискуче. З нею не можна без драми, поклоніння, обожнювання і подвигів. Все повинно бути по вищому розряду. Вона ж сама без вигоди для себе не поворухне і пальцем. Тому, якщо робить щось, то напевно знає, навіщо. У чоловікові бачить раба, який би захоплювався її царственої красою і не ставив зайвих запитань. До тіла підпускає рідко, тому їй часто зрв=аджують з більш поступливими особами простої крові.

Терези

Може фліртувати без бажання близькості. Їй просто необхідно відчувати себе бажаною і всім подобатися. Розбірлива у виборі партнера. Шукає ідеал. За її уявленням це повинен бути лідер, що направляє не тільки її, але і інших. Якщо диво відбувається, і вона знаходить його, то віддається йому вся без залишку. Любить оточувати себе комфортом, естетикою і чоловічою увагою

Козеріг

Строга в стосунках. Мучить себе здогадками і власними логічними висновками щодо чоловіка. Якщо потрапити під гарний настрій, що не злізе з партнера, поки не задовольнить його і себе. У сімейному житті вона – надійна опора.

Водолій

Це найбільш непередбачувані і чуттєві партнерки. Вони цінують свободу дій, тому з ними ніколи не буває нудно в ліжку. Партнер може запропонувати їй групові ласки і не побоюватися наслідків. Вона готова на все. Незважаючи на це, їй чужі зради.

Риби

Партнер тоне в такій жінці і відчуває, що в її відсутність у нього настає ломка. Вона не обтяжує себе стосунками, тому залишає ініціативу партнеру. Якщо йому це потрібно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...