А ви в щасливчиках? Три знаки Зодіаку чекає казкове везіння в кінці квітня - прийшов час повірити в себе

Астрологи, які раніше розповіли, хто з представників гороскопу в травні зустріне свою любов, назвали три знака Зодіаку, яких чекає казкове везіння в кінці квітня. Про це пише "Слово Фраза", передають Патріоти України.

Телець

В кінці квітня Тельців накриє хвиля мотивації, особливо на роботі. Вас будуть переповнювати сили і прагнення. Самовіддача допоможе вам здійснити мрію. Вірте в себе і не бійтеся просити порад у інших.

Близнюки

Астрологи пророкують, що кілька днів можуть допомогти вам у виконанні амбітних задумів. На роботі ловіть свій шанс, а в любові формуйте своє щастя самі.

Козеріг

Якщо ви давно перебуваєте у відносинах, то зможете привнести в них щось нове. За словами астрологів, чуттєва сфера буде грати всіма фарбами. Можна відправитися у відпустку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....